Ultimele

Friptura de pui frageda cu sparanghel

Retetele tale » Friptura de pui frageda cu sparanghel
Friptura de pui frageda cu sparanghel - sfatulparintilor.ro - piqsels.com-id-fmpve

Carne de pui cu sparanghel, un fel de sandwich din carne de pui, umplut cu legume calite in tigaie! Carne frageda de pui combinata cu sparanghel si legume este o idee excelenta pentru o masa mai deosebita in familie.

 

Si nu va mint, eu am incercat si cei dragi mie au fost mai mult decat multumiti. Mi-au spus ca i-am surprinsa placut si intr-un mod delicios cu aceasta reteta simpla de pui cu sparanghel.

 

Reteta se pregateste in 60 de minute, pentru ca necesita o mica atentie. Este foarte simplu de gatit si cu siguranta va fii cina dvs perfecta.

Carne de pui suculenta cu sparanghel si legume sotate, pe care le puteti servi pe un pat frumos aranjat de orez si ciuperci.

100 g contin
-134 calorii
-3 grame de grasime
-20 g proteina

 

 

Ingrediente Friptura de pui frageda cu sparanghel

-sare dupa gust
-1 varf de cuțit de piper rosu
-1 lingurita otet
-2 lingurite de sos de soia
-1 buchet sparanghel
-1 kg. carne de pui
-1 lingura de supa de pui
-1 lingura ghimbir
-3 catei de usturoi
-1 capatana ceapa

 

Mod de preparare Friptura de pui frageda cu sparanghel

1. Curatati, spalati si tocati marunt ceapa si ghimbirul. Intr-o tigaie adanca pe foc, se adauga ceapa si supa de pui. Se prajeste amestecand continuu timp de aproximativ 2 minute.

2. Adaugati ghimbirul și usturoiul, dupa care se continua sa se amestece timp de 3-4 minute. Adaugati sparanghel, sos de soia, otet și piper rosu. Se amesteca totul, se acopera și se fierbe inca 3-4 minute.

3. Se taie carnea in bucati mari, se umple cu amestecul de legume, dupa care se leaga cu sfoara la mijloc (care se elimina inainte de servire).

4. Coaceti in cuptorul preincalzit la 180 de grade, aproximativ 40-45 de minute.
Opțional, cu aproximativ 10 minute inainte de coacere se poate presara cu un pic de branza rasa.

5. Inainte de servire, daca se doreste, garnisiti cu ciuperci prajite șsi orez.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: septembrie 16, 2021