Friptura de pui cu legume

26 februarie 2020,
Friptura de pui cu legume

Va recomandam o reteta delicioasa si foarte simplu de preparat: friptura pui legume.

 

Ingrediente Friptura de pui cu legume

2 bucati piept de pui; 1 vinata mare; 2 ardei grasi rosii; 3 cepe uscate; 2 morcovi; 1 dovlecel mare (orice alte legume va plac); piper; condimente; busuioc; cimbru; marar; usturoi; apa; bulion. ulei 4 linguri.

 

 

Mod de preparare Friptura de pui cu legume

 

Se ia o tava curata, se pun 2 linguri de ulei, se incinge cuptorul. Se spala pieptul de pui bine, se taie in 2 si se lasa deoparte; se curata ceapa, morcovii, ardeiul grasi. vanata si dovlecelul. Se spala bine toate si se taie marunt. Se aseaza legumele in tava, iar deasupra se pun bucatile de piept de pui. Deasupra se taie ardei rosii fasii subtiri si se presara piper, busuioc, cimbru; usturoi taiat marunt 4 catei, chimen. Se adauga 2 cani de apa cu bulion, 2 lingurite de condimente si 2 linguri ulei. Se tine la cuptor pana se rumeneste frumos 45-60 de minute. Mararul taiat marunt se pune la final

Imagine de RitaE de la Pixabay

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita