Iata o reteta savuroasa ideala pentru o cina in familie: Friptura cu garnitura de ciuperci coapte.
Ingrediente Friptura cu garnitura de ciuperci coapte
10 felii mushi de porc
10 buc ciuperci
sare si piper
4 catei de usturoi
suc de rosii 200 ml
Mod de preparare Friptura cu garnitura de ciuperci coapte
Se iau feliile de muschi de porc si se pun intr-o tava, se presara sare si piper si usturoiul pisat, se acopera cu apa. Se da la cuptor, cand este putin patrunsa se toarna sucul de rosii, apoi se da in continuare la cuptor. Se mai lasa jumatate de ora. Cand este gata se presara deasupra verdeata tocata marunt.
Se poate servi alaturi de ciuperci coapte.
Aceastea se curata de pielita, se spala bine, se rup coditele, se presara deaspra sare si piper. Se dau la cuptor intr-un vas termorezistent. Cand sunt gata se poate presara verdeata deasupra. Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de Bart-ter-Haar de la Pixabay