Ultimele

Friptura de miel

Mod de preparare
Se taie carnea in bucati si se parleste pe focul de la ochiul de la aragaz pentru a inlatura eventualele fire de lana, se spala bine si se pune in tava in care am pus jumatate din cantitatea de ulei, peste carne adaugam ceapa taiata felii, usturoiul curatat de coaja, boiaua de ardei dulce, maggi secretul gustului, tarhon, curry, sare, foi de dafin, coriandru, stropim cu vin din belsug, adaugam uleiul ramas si lasam peste noapte carnea la macerat. A doua zi punem o folie de aluminiu peste tava si dam tava la cuptor la foc potrivit. Din cand in cand mai luam cu lingura ulei din tava si dam peste carne. Cand este patrunsa inlaturam folia si mai lasam cateva minute sa se rumeneasca bine. Se serveste cu muraturi si mamaliguta calda.

Pofta buna!

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: iulie 13, 2015