Friptura cu legume la cuptor

05 septembrie 2019,
friptura cu legume la cuptor - sfatluparintilor.ro - pixabay_com - lamb-baked-2157247_1920

Cine ar fi crezut ca morcovul la cuptor poate fi delicios? Odiana ne spune cu ce trebuie combinat ca sa mai ceara copilul si a doua portie.  Iata o delicioasa reteta de Friptura cu legume la cuptor.

Ingrediente Friptura cu legume la cuptor

Cateva bucati de carne de pui / curcan / vita (de care preferati),

3 morcovi mari,

5 cartofi,

1 conopida,

2 ardei grasi  si orice alte legume preferati,

ulei (o cescuta mica),

sare, piper,

busuioc si rozmarin.

Mod de preparare Friptura cu legume la cuptor

Se pregateste carnea si se taie legumele in bucati mai mari dupa preferinta. Se formeaza un pat din legume peste care se pun bucatile de carne. Se adauga uleiul in tava peste legume si carnita, apoi se presara condimentele. Se adauga o cana de apa in tava si se introduce tava la cuptor. Din cand in cand se adauga apa si se verifica starea legumelor. Dupa aproximativ 45 de minute se scoate friptura cu legume din cuptor si se serveste calda cu salata de cruditati sau orice fel de muraturi preferati. Pofta buna!

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita