Va prezentam o reteta de dovlecei umpluti, foarte usor de preparat.
Ingrediente Dovlecei umpluti
5 dovlecei , 1 Kg carne tocata, 3 rosii, 4 linguri bulion, 1 leg patrunjel, sare, 3 cepe, smantana, branza sarata
Mod de preparare Dovlecei umpluti
Dovleceii se taie in jumatati pe lungime , se scoate miezul cu o lingura dand forma de barcuta. Carnea se caleste un pic cu cele 3 cepe , se potriveste de sare , se condimenteaza dupa gust … se umplu dovleceii cu aceasta compozitie, se adauga apa pana la nivelul dovleceilor si se baga la cuptor la temperatuta medie. Cand sunt aproape gata se presara branza pe deasupra , rosiile taiate felii subtiri. si bulionul….se mai lasa 10 minute la cuptor . Se serveste cu smantana si patrunjel verde
Incearca si aceasta reteta video
foto: Depositphotos.com