Rețeta lui Tudor Gheorghe: Copane de curcă oltenească la tigaie

16 mai 2017,
Copane de curcă

Mod de preparare

Intai si-ntai, ia seama ca in bucatarie trebuie sa nu te grabesti. Niciodata! Daca ai inteles asta, atunci iei doua copane de curca – olteneasca – si le pui peste noapte intr-o marinada cu toate condimentele potrivite pentru carnea de zburatoare si care-ti sunt pe plac. E musai sa nu lipseasca sarea si boiaua. Dis-de-dimineata le pui in tigaie si adaugi niscaiva supa de carne (daca n-ai, e buna si de legume, iar de nu-i nici din aceea, pui apa de izvor) si le lasi sa fiarba, inabusit, la foc mic. De vezi ca-i nevoie, adaugi inca un picut de upa ori de apa, calda. Dai la cuptor, sa prinda rumeneala.

Aduci la masa cu cartofi rumeniti in cuptor si cu zaibar oltenesc.

 

Gasesti si alte retete minunate pe AntenaSatelor.ro.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

Vă mai recomandăm

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita

Cele mai populare retete

Top 100 retete

Articole recente