Ciorba de curcan

08 noiembrie 2019,
Ciorba de curcan

Numai buna pentru o zi rece, ciorbita de curcan delicioasa si sanatoasa, te incalzeste imediat.

Ingrediente Ciorba de curcan

500 grame carne de curcan

1 ceapa

1 pastarnac

1 morcov

1 radacina de patrunjel

1 telina mica

2 linguri orez

bors

sare, piper

1 litru apa

 

Mod de preparare Ciorba de curcan

1. Alegi orezul, il speli si il lasi la inmuiat in apa. Speli carnea si o pui la fiert in apa rece cu o lingurita de sare. Se spumeaza.

2. Cand carnea a fiert se scoate pe o farfurie.

3. Se curata si se spala legumele, se taie cubulete si se pun la fiert in supa care a rezultat dupa fierberea carnii. Se adauga orezul si le mai fierbi impreuna 5 minute. La sfarsit se adauga bucatile de carne, se adauga sare si piper. Se drege cu un amestec de oua batute. Se stinge focul si se adauga bors.

Imagine de Yung-pin Pao de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita