Curcan umplut cu portocale la cuptor

26 octombrie 2018,
Curcan umplut cu portocale la cuptor

Pentru o zi festiva, incercati aceasta minunatie: Curcan umplut cu portocale la cuptor.

 

Ingrediente Curcan umplut cu portocale la cuptor

5-7 kg curcan,

3 kg portocale,

usturoi,

sare,

piper,

vin alb

 

 

Mod de preparare Curcan umplut cu portocale la cuptor

Se face din sare, piper, usturoi si vin alb un sos si se unge curcanul inauntru si pe dinafara. Apoi se umple curcanul cu cele 3 kg de portocale decojite si taiate in 4. Timp de coacere: 5,7 ore. Fiecare kg de curcan – o ora la cuptor. La fiecare ora de coacere se stropeste curcanul cu sosul de vin alb.
Primele 3 ore se coace la 100 de grade, doua ore la 150 de grade si cam o ora,jumate la 180-200 de grade!

Photo on Foter.com

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita