Iata o reteta de costite cu sos de rosii, ardei si smantana.
Ingrediente Costite cu sos de rosii ardei si smantana
costite afumate, 1 ardei rosu, 3 cartofi, o ceapa mica, 1 lingura faina, 1 lingura pasta de rosii, 2 linguri de smantana, sare, boia, patrunjel verde
Mod de preparare Costite cu sos de rosii, ardei si smantana
Se caleste in putin ulei ceapa, ardeiul, cartofii si costitele, iar cand sunt gata se adauga putina boia si apa. Se lasa sa fiarba iar cand sunt gata si sosul a scazut se adauga faina amestecata cu pasta de rosii (se poate folosi si bulion) si smantana. Daca compozitia este prea groasa se adauga putina apa pentru a nu se forma boboloate cand se toarna peste costitele cu sos. Se adauga sare dupa gust si se mai lasa la fiert 3-5 minute. Se serveste cu patrunjel verde (eu am folosit patrunjel uscat insa nu are aceeasi aroma).
Pofta buna
Incearca si aceasta reteta video