Copanele la cuptor cu legume. Bune de te lingi pe degete!

07 octombrie 2020,
Copanele la cuptor cu legume

Ce ziceti de niste Copanele la cuptor cu legume? Se prepara rapid si sunt delicioase.

 

Ingrediente Copanele la cuptor cu legume

-1/2 kg cartofi
-13 buc ciuperci
-1 buc dovlecel taiat felii
-1 morcov taiat rondele
-1 rosie taiata rondele
-6 buc copanele
-3 felii de lamaie
-sare dupa gust
-3 cani de apa
-1 cana ulei

 

Mod de preparare Copanele la cuptor cu legume

Copanele se spala, se cresteaza si se asaza intr-un vas yena in care am pus un pahar de apa, jumatate de cana de ulei, 3 felii de lamaie si sare .
Legumele. dupa ce se curata, se spala si se taie se pun in tava de la cuptor peste care se adauga restul de ulei, apa, sare .
Se lasa la foc mic timp de 3 ore .
Se serveste cald cu varza murata, gogonele in functie de preferinte.

Incearca si aceasta reteta video


Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita