Retete de Sarbatori: Copanele de pui in sos de vin cu legume

15 decembrie 2019,
Copanele de pui in sos de vin cu legume - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - chicken-963769_1920

Iata o reteta delicioasa: Copanele de pui in sos de vin cu legume.

Ingrediente Copanele de pui in sos de vin cu legume

10 copane de pui

2 rosii

1 ardei rosu

1 ceapa

2 pahare apa

1 pahar vin rosu

Mod de preparare Copanele de pui in sos de vin cu legume

Copanele se curata de pielita (dupa preferinta) se taie in doua (ciocanelul+pulpa, daca doriti) si se pun intr-o tava. Legumele le curatam, le spalam bine, si le taiem marunt le punem pe pulpe si printre ele. Punem 2 pahare apa si introducem la cuptor. Cand este aproape gata punem paharul de vin si mai lasam sa scada. Este gata cand sunt patrunse legumele si pulpele. Punem in farfurie pulpa alaturi de legume.

Pofta buna!

Imagine de Krzysztof Jaracz de la Pixabay

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita