Copanele de pui cu stafide in sos de bere neagra

03 mai 2022,
Copanele de pui cu stafide in sos de bere neagra

Iata o reteta delicioasa, numai buna pentru un weekend in care, poate, asteptati musafiri. Si chiar daca nu, familia merita si ea un rasfat culinar recomandat de un site prieten: www.caietulcuretete.com.

 

 

Ingrediente Copanele de pui cu stafide in sos de bere neagra


1 kg copanele pui
100 gr stafide galbene
300 ml bere neagra
sare, piper,
cimbru
oregano

 


Mod de preparare Copanele de pui cu stafide in sos de bere neagra



Crestam copanelele si le condimentam cu sare piper, cimbru si oregano. Le asezam in tava si presaram deasupra stafidele. Turnam berea neagra deasupra. Dam la cuptor la foc mic si le lasam pana ce berea capata consistenta unui sos si se rumenesc frumos copanelele. Le intoarcem si pe partea cealalta 5 minute sa se rumeneasca apoi le scoatem si servim .

 

Foto: caietulcuretete.com

Incearca si aceasta reteta video

Cuvinte cheie: , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita