Ce minunatie: Ciulama de pui cu ciuperci si smantana! Iata cum se prepara!
700 gr piept de pui,
500 gr ciuperci,
500 gr smantana,
3 linguri faina,
1 ceapa mica,
sare, piper, ulei, marar si apa.
Se taie marunt marunt ceapa, dupa care se caleste putin in ulei. Pieptul se taie bucatele si se pune la rumenit peste ceapa si cu ciupercile si sarea dupa gust. Uleiul se amesteca pe foc mic cu faina pana la omogenizare, apoi se adauga treptat smantana, apa, amestecandu-se rapid pana creste si se ajunge la consistenta dorita.
Se adauga pieptul cu ciupercile si mararul. Se lasa la fiert 30 min amestecandu-se incet. Se pune piper si sare dupa gust.
Pofta mare!
Cuvinte cheie: Ciulama de pui cu ciuperci si smantana, ciuperci cu smantana, pui cu smantana, reteta ciulama, reteta pui cu smantana