Ciulama de pui cu ciuperci si smantana

23 ianuarie 2019,
Ciulama de pui cu ciuperci si smantana

Ce minunatie: Ciulama de pui cu ciuperci si smantana! Iata cum se prepara!

 

Ingrediente Ciulama de pui cu ciuperci si smantana

700 gr piept de pui,

500 gr ciuperci,

500 gr smantana,

3 linguri faina,

1 ceapa mica,

sare, piper, ulei, marar si apa.

 

 

Mod de preparare Ciulama de pui cu ciuperci si smantana

Se taie marunt marunt ceapa, dupa care se caleste putin in ulei. Pieptul se taie bucatele si se pune la rumenit peste ceapa si cu ciupercile si sarea dupa gust. Uleiul se amesteca pe foc mic cu faina pana la omogenizare, apoi se adauga treptat smantana, apa, amestecandu-se rapid pana creste si se ajunge la consistenta dorita.

Se adauga pieptul cu ciupercile si mararul. Se lasa la fiert 30 min amestecandu-se incet. Se pune piper si sare dupa gust.

 

Pofta mare!

Cuvinte cheie: , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita
codul