Iata o reteta sanatoasa si savuroasa: Supa de vitel cu taitei.
Ingrediente Supa de vitel cu taitei
1 kg de muschi de vitel
3 morcovi
2 radacini de patrunjel
1 telina
2 cepe
2 cartofi
1 pastarnac
1 legatura de patrunjel
Pentru taitei:
2 oua
200-250 g faina
1 praf de sare
Mod de preparare Supa de vitel cu taitei
– se bat ouale impreuna cu sarea, apoi incorporezi, apoi se incorporeaza treptat faina, se framanta un aluat tare care se intinde, apoi se taie in fasii, se pun pe un ziar si se lasa la uscat
– se spala carnea si se opareste, apoi se pune la fiert, cand a inceput sa se patrunda, se curata legumele se spala si se toaca apoi se adauga si ele, se adauga si taitei si se mai fierbe cam 15 min, se presara patrunjel verde taiat.
Incearca si aceasta reteta video