Dupa atatea mancauri mai grele, o supa de legume si taitei de casa este ideala. Iata cum se prepara.
Ingrediente Supa de legume si taitei de casa
2 morcovi, 2 cepe, un ardei gras, 2 cartofi, 3 cuburi maggi, sare, 3 oua, faina (cam o cana jumatate).
Mod de preparare Supa de legume si taitei de casa
Pregatim intai taiteii: punem 2 oua in mijlocul gramajoarei de faina, putina sare si facem o gramajoara de coca. O lasam 10 minute sa se odihneasca dupa care intindem o foaie cat mai subtire si rulam. Taiem taiteii cat mai marunt, apoi se lasa la uscat. Tocam legumele marunt si le punem la fiert cu putina sare, aproape cand au fiert adaugam cuburile de delicat, dam focul la minim si punem taiteii in oala. In 30 min. putem spune ca e gata. Oprim focul si turnam un ou batut sa dregem supa. Se presara patrunjel proaspat tocat.
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de jmoschek1 de la Pixabay