Va recomandam o supa rapida si delicioasa: Supa de galuste.
INGREDIENTE Supa de galuste
-3 morcovi
-1 telina mijlocie
-1 pastarnac
-2 cepe
-500 gr carne de pui
-2-3 oua
-1 ceasca de gris
-patrunjel tocat
-sare dupa gust
MOD DE PREPARARE Supa de galuste
Se spala carnea de pui bine si se pune la fiert.
Zarzavatul se taie mai mare.
Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine.
Se adauga zarzavatul.
Intre timp se bat ouale cu mixerul bine.Apoi se adauga grisul si se mesteca cu o lingura pana se incorporeaza tot. Se lasa sa fiarba bine.
Cand carnea este aproape fiarta se pun cu lingura gramajoare in oala.Dupa ce am terminat de adaugat galustele se pune o cana de apa rece in oala pentru a se umfla.
Se lasa sa fiarba bine. Se adauga sare dupa gust.
La sfarsitul prepararii,cand oprim focul se pune si putina verdeata. Cea mai imortanta cantitate de verdeata se pune in farfurie la servire.
Incearca si aceasta reteta video