Iata o delicioasa reteta de supa crema cu legume si crutoane.
Ingrediente Supa crema de legume cu crutoane
ptr 2 portii
1 ceapa
2 buc pastarnac
osul de la un piept (optional)
smantana pentru ornat
crutoane de paine
2 lg ulei masline
sare
piper
Mod de preparare Supa crema de legume cu crutoane
Punem pieptul la fiert in apa rece, alegem spuma, dupa care adaugam toate legumele, sare si fierbem la foc potrivit pana ce legumele au fiert foarte bine. Scoatem legumele si cu ajutorul blenderului le pasam crema. Daca este prea groasa o putem subtia cu putina zeama. Se potriveste gustul cu sare si piper (daca doriti), se pune intr-un castronel si se decoreaza cu smantana si crutoane de paine (crutoanele le-am prajit in 2 lg de ulei de masline).
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video
foto: Depositphotos.com