Iata o reteta delicioasa si foarte simplu de preparat: Gazpacho.
Ingrediente Gazpacho
ceapă verde 2-3 fire
castraveţi 2 mici
căţei de usturoi 2
ulei de măsline 2 linguri
roşii 400 g
oţet de vin rosu 2 linguri
ardei gras 1
piper
sare
Mod de preparare Gazpacho
Ardeiul ras se curăţă de seminţe şi se taie în fâşii. Ceapa verde se curăţă şi se taie în rondele. Castraveţii se spală, se curăţă şi se taie în cubuleţe. Se curăţă şi usturoiul.Intr-un vas înalt se pasează cu blenderul usturoiul, ceapa şi jumătate din cantitatea de ardei, precum şi un castravete.
Se opăresc rosiile si se curata de coaja. Se pun într-un vas şi se toarnă peste oţet şi ulei.
Se asezoneaza totul cu sare şi piper şi se pasează cu blenderul.
Supa se serveste, adaugandu-se şi câteva cuburi de gheaţă.
Pe deasupra, se pune un ardei tăiat în feliuţe şi un castravete.
Incearca si aceasta reteta video