Ciorbita de perisoare

07 septembrie 2021,
Bors de perisoare

Va prezentam o reteta intereanta de ciorbita de perisoare.

Ingrediente Ciorbita de perisoare

300 g carne tocata in amestec (vita+porc)
2 morcovi
1 buc pastarnac
1 bucata ardei gras
1 bucata ceapa
1 legatura leustean
1 lingura orez
sare dupa gust
1 litru bors
1 ou
2 linguri smantana

 

 

 

Mod de preparare Ciorbita de perisoare

Legumele se curata, se spala, se toaca cubulete si se pun la fiert intr-o oala cu apa si sare. Formam si perisoarele si le adaugam in oala! Amestecam carnea tocata cu oul si orezul! Cand e aproape gata adaugam si borsul si smantana si potrivim de sare. La final adaugam patrunjelul tocat marunt!

 

Incearca si aceasta reteta video

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita