Preferata casei este ciorba de burta, dreasa cu smantana. Necesita un timp de pregatire mai mare, dar marita asteptarea!
Ingrediente Ciorba de burta
burta de vaca – kg
cepe
morcovi
otet
usturoi
sare
g smantana
usturoi
os de vita oua.
Mod de preparare Ciorba de burta
Se spala bine burta si se lasa
ore in apa cu ptet pt a iesi mirosul.Dupa aceea se pune la fiert intr-o oala cu apa impreuna cu osul de vita.
Dupa o ora punem ceapa si morcovii rase, burta o scoatem o taiem fideluta si o punem la loc.
preparam din smantana. otet, oua, usturoi, o pasta, pe care o adaugam in ciorbita.Se pune sare piper dupa gust. Se lasa pe foc pana este fiarta carnea. Se serveste calda, dupa preferinte, cu smantana, otet, gogosar acru. Pofta buna
Imagine de FlyingMonkeyMother de la Pixabay