Ultimele

Ciorba radauteana cu pui si usturoi

Retetele tale » Ciorba radauteana cu pui si usturoi
Ciorba radauteana cu pui si usturoi

Iata o reteta delicioasa de Ciorba radauteana cu pui si usturoi.

Ingrediente Ciorba radauteana cu pui si usturoi

-1 kg piept depui sau pulpe

-1/2 telina

-1 morcov mare

– 1 patrunjel

-1pastarnac

-1ardei gras

-1ceapa

-500 ml smantana

-1caciulie usturoi

-sare

Mod de preparare Ciorba radauteana cu pui si usturoi

Intr-o oala de cca 5l plina cu apa se pun la fiert pieptul de pui sau pulpele si se spumuieste (apa se pune, dupa ce ati spumuit bine puneti legumele taiate sferturi, ceapa intreaga).

Trebuie sa fiarba pana cand carnea cade de pe os, sau atunci cand bagam furculita carnea se rupe, sfarama (in cazul pieptului). Daca apa a scazut la fiert adaugati apa din nou pana cand oala este plina, daca carnea este fiarta lasati sa fiarba apa adaugata numai cu legumele.

Dupa ce a fiert strecurati zeama si adaugati carnea taiata cubulete si legumele pasate ,in afara de ceapa (ceapa nu se pune) si sare.

Puneti din nou la foc sa mai dea cateva clocote, intre timp intr-un vas amestecati bine smantana cu 2 polonice de zeama si cu usturoiul pisat,

Smantana se adauga dupa ce ciorba este gata, luata de pe foc.Carne se poate pune mai mult sau mai putin.

Incearca si aceasta reteta video

Data articol: septembrie 1, 2023