Iata o reteta savuroasa si foarte usor de pregatit: Ciorba de vacuta cu legume mexicane.
Ingrediente Ciorba de vacuta cu legume mexicane
1000 gr. piept de vita
2 morcovi
1 telina micuta
1ceapa
300 – 400 gr. de legume amestec mexican congelate
2 linguri de bulion
sare
2 oua (pentru dres ciorba)
leustean
bors
2 oua (pentru dres ciorba)
Mod de preparare Ciorba de vacuta cu legume mexicane
Se taie carnea in cubulete si se pune in apa la fiert, se ia spuma lasandu-se sa fiarba ceva timp fara legume si apoi se adauga pe rand morcovul taiat pentru ciorba, telina si ceapa. Se lasa sa fiarba putin si dupa se adauga si legumele amestec mexican. Dupa un timp se adauga si bulionul, se pune si sarea dupa gust. La final se adauga borsul fiert in prealabil separat intr-un vas, leusteanul taiat si se drege ciorba cu cele 2 oua batute bine.
Se serveste cu smantana si ardei iute, in functie de preferinta fiecaruia. Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video
foto: Unsplash.com