Ciorba de perisoare

05 mai 2014,

Gaby_gabitza ne-a trimis o reteta delicioasa: Ciorba de perisoare.

 

 

INGREDIENTE
1 telina mica
1 morcov
o cutie 450 g rosii
2 cepe
350 g carne tocata
2 linguri orez
1 felie subtire de franzela
1 patrunjel
500 ml bors (optional)
sare
piper

 

 
MOD DE PREPARARE

Punem o oala cu 2 l de apa la fiert la foc mare si adaugam legumele curatate si taiate cubulete.
Perisoarele: inmuiem felia de paine si o sfaramam marunt si o amestecam cu carnea, orezul, 1 ceapa micuta taiata marunt, 1/4 patrunjel tocat marunt, sare, piper. Ne udam mainile si facem bilute cu diametrul de 3-4 cm. Dupa ce le-am terminat de facut le punem in oala peste legumele care ar trebui sa fie aproape fierte. Dupa ce le-am pus dam oala la foc mic. Cand sunt fierte perisoarele adaugam bors, sare, piper dupa gust si mai lasam sa fiarba 2-3 clocote, dupa care adaugam restul de patrunjel tocat si oprim focul.

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita