Va recomandam o delicioasa ciorba de perisosare, usor de preparat si pe placul intregii familii.
Ingrediente Ciorba de perisoare
500g carne tocata de porc
4 linguri de ulei
150g orez
1 ou
400ml suc de rosii
3 l apa
1 morcov
1pastarnac
1/4 telina
1 ceapa
sare,piper,condiment de legume
1 legatura patrunjel
Mod de preparare Ciorba de perisoare
Se toaca legumele marunt si se pun la calit intr-o oala cu 2 linguri de ulei. Dupa ce s-au calit se toarna sucul de rosii si apa si se pune la fiert cam o jumatate de ora. In timp ce legumele fierb pregatim perisoarele.Intr-un castron punem carnea tocata,orezul spalat in prealabil,oul crud si 2 linguri de ulei.Omogenizam bine compozitia si adaugam sare ,piper si condimente dupa gust apoi formam perisoarele intre palme ,de marimea unei nuci.Punem perisoarele in ciorbita de legume si lasam sa fiarba 45 minute la foc mediu. La final adaugam patrunjel verde tocat marunt.
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video