Ciorba de perisoare

08 iulie 2019,
Ciorba de perisoare

Va recomandam o reteta simpla de Ciorba de perisoare.

Ingrediente Ciorba de perisoare

carne tocata din piept de pui500g, morcov3buc de marime medie, ceapa1buc, ardei rosu – 1/2,ardei verde – 1/2, patrunjel, bulion2lg, orez2canite, rosie-1buc, 1 ou, leustean, sare, bors dupa gust.

Mod de preparare Ciorba de perisoare

Se curata ceapa, se toaca si se pune la calit intr-un vas mare pentru de ciorba. Peste ea se adauga morcovul ras, rosia taiata cubulete. Cand s-au calit de umple oala cu apa si se adauga morcovul taiat cubulete si ardeii.

Intre timp, pana fierb legumele  se fac perisoarele. Peste carnea tocata se adauga o canita de orez, patrunjel taiat marunt si un ou, sare si se amesteca bine, bine. Cand zeama de legume incepe sa dea in clocot , se reduce focul si se adauga rand pe rand perisoarele. Se lasa la fiert ciorbita timp de 1 ora, dupa care se pun patrunjelul, leusteanul, restul de orez si se potriveste de sare. Spre final se adauga bulion si bors dupa gust.

Photo credit: lisaclarke / Foter / Creative Commons Attribution-NoDerivs 2.0 Generic (CC BY-ND 2.0)

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita
codul