Ciorbă de perişoare

24 decembrie 2017,
Ciorbă de perişoare

Danielapatty s-a inscris la concursul nostru cu aceasta reteta minunata de: Ciorbă de perişoare.

Vrei sa castigi un Slow cooker Crock-Pot? Trimite si tu retetele tale. Detalii aici!

 

Ingrediente Ciorbă de perişoare

200 g carne amestec (porc+vita) tocata;
1 ceapa;
1 morcov;
1 pastarnac;
2 rosii;
1/2 ardel kapia rosu;
patrunjel;
1 canita orez;
1 ou;
1 lingurita faina alba;

 

Mod de preparare Ciorbă de perişoare

Pentru inceput vom curata legumele si le vom taiat marunt,dupa care intr-o oala vom pune 2-3 linguri de ulei si vom scalda legumele:ceapa,morcovul,pastarnacul,ardelul kapia si patrunjelul in ulei pana devin sticloase.
Turnam apa calduta peste legume si lasam la fiert circa 20 minute,timp in care ne ocupam de perisoare.
Pentru acestea vom amesteca carnea tocata cu ceapa tocata marunt,orezul,oul,faina,patrunjel verde tocat.Amestecam bine,condimentand cu sare si piper si incepem sa formam perisoare, cat mai mici, ajutandu-ne de un bol cu apa rece.

Adaugam rosiile blenduite in oala cu legumele.

Dupa 2-3 clocote adaugam cu grija perisoarele formate , avand grija sa reducem din intensitatea focului. Potrivim de sare, piper si punem 1 cana bors proaspat.

Cand ciorba este gata presaram patrunjel verde si o servim dreasa cu smantana dupa preferinta.
Poftă bună!

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Minimax
Gradinita