Ciorba de perisoare

29 octombrie 2021,
Ciorba de perisoare

Va recomandam aceasta reteta de ciorba de perisoare.

 

Ingrediente Ciorba de perisoare

2 morcovi, 1 ceapa, 1 patrunjel, 3 cartofi, 300 gr carne tocata, o canita orez, 1 ou, 250 ml suc de rosii, 250 ml bors, sare, piper, leustean

 

 

Mod de preparare Ciorba de perisoare

Se pune apa la fiert impreuna cu morcovii, ceapa si patrunjelul taiat cubulete. Se prepara perisoarele din carnea tocata, orez, 1 ou si se condimenteaza dupa gust, se formeaza ajutandu-ne de putina faina si se adauga in supa. Cand sunt aproape fierte se adauga cartofii taiati cubulete. Se mai adauga sucul de rosii si borsul, se condimenteaza bine si se lasa la fiert pana se patrund si cartofii. Se serveste cu smantana.

Incearca si aceasta reteta video

Cuvinte cheie: , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita