Daca esti amator de ciorba de periosare, aceasta reteta este pentru tine.
Ingrediente Ciorba de perisoare
750g de piept de pui tocat,
200 orez,
ceapa-2buc,
morcov-3buc,
bulion-100g,
1 ou,bors-500ml,
1/2 ardei,
sare si
delicat dupa gust,
patrunjel-1legatura
Mod de preparare Ciorba de perisoare
Ceapa se curata, se spala,se taie bucati si se pune la calit, se adauga morcovul ras si ardeiul. Se lasa pe foc in jur de 15min dupa care se adauga morcovul taiat felii.Se adauga apa si se lasa la fiert. Intre timp se fac perisoarele din carnea tocata, jumatatea din cantitatea de orez, 1 ou si sare dupa gust.
Cand lichidul incepe sa clocoteasca se reduce focul si se adauga rand pe rand perisoarele si restul de orez. Dupa ce s-au fiert se adauga bulionul,borsul si patrunjelul tocat.Se serveste cu smantana si ardei iute.
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de tkeawkin de la Pixabay