Numai buna pentru o zi rece, ciorbita de curcan delicioasa si sanatoasa, te incalzeste imediat.
Ingrediente Ciorba de curcan
500 grame carne de curcan
1 ceapa
1 pastarnac
1 morcov
1 radacina de patrunjel
1 telina mica
2 linguri orez
bors
sare, piper
1 litru apa
Mod de preparare Ciorba de curcan
1. Alegi orezul, il speli si il lasi la inmuiat in apa. Speli carnea si o pui la fiert in apa rece cu o lingurita de sare. Se spumeaza.
2. Cand carnea a fiert se scoate pe o farfurie.
3. Se curata si se spala legumele, se taie cubulete si se pun la fiert in supa care a rezultat dupa fierberea carnii. Se adauga orezul si le mai fierbi impreuna 5 minute. La sfarsit se adauga bucatile de carne, se adauga sare si piper. Se drege cu un amestec de oua batute. Se stinge focul si se adauga bors.
Incearca si aceasta reteta video