Blue65 a trimis o reteta minunata de Ciorba cu perisoare.
Ingrediente Ciorba cu perisoare
o ceapa mare, 2-3cartofi, un ou, sare, piper, 500gcarne tocata(porc+vita), 2linguri cu orez, o lingura gris, 3linguri cu zarzavat la borcan (pus de noi pentru iarna), bors dupa gust (aproximativ 500ml), 2linguri pasta de tomate, paste fainoase
Mod de preparare Ciorba cu perisoare
– ceapa taiata marunt si cartofii cuburi se pun la fiert intr-o oala mare (pe trei sferturi plina cu apa) si un praf de sare;
– carnea se amesteca cu oul, orezul, grisul, apoi se condimenteaza cu sare si piper;
– dupa ce au fiert bine cartofii si ceapa se trece la formarea perisoarelor (se fac bilute mici, cu mana umezita)
– dupa ce fierb perisoarele, se adauga zarzavatul, apoi borsul (dupa gust), pasta de tomate si la final pastele fainoase
Incearca si aceasta reteta video