Ultimele

Bors din carne de porc

Retetele tale » Bors din carne de porc
Bors din carne de porc

Pentru o cina delicioasa in familie va recomandam o reteta de Bors din carne de porc.

 

Ingrediente Bors din carne de porc

800 g carne de porc cu os,
2 morcovi,
1 telina mica,
3 cepe,
2 cartofi,
3 linguri pasta de tomate,
700 ml bors,
1 legatura de patrunjel sau/si 1 legatura de leustean,
sare.

 

Mod de preparare Bors din carne de porc

Carnea se pune la fiert in apa, (eu prima apa care a dat in clocot o arunc si apoi pun carnea din nou la fiert) (aproximativ 4 l), se aduna spuma din cand in cand. Legumele se curata si se taie marunt, se pun in vasul cu carne atunci cand acesta este aproape fiarta. Se sareaza. Se adauga pasta de tomate. Cand legumele au fiert se adauga borsul, se mai lasa 1-2 clocote. Vasul se ia de pe foc si se adauga verdeata tocata marunt.

Incearca si aceasta reteta video

Cuvinte cheie:
Data articol: octombrie 17, 2022