Pregatit foarte usor, adaptabil si pentru zilele de post, borsul acesta de stevie este foarte gustos si plin de legume.
Ingrediente Bors de stevie
1 castron mare cu stevie, spalata, curatata de nervura principala si tocata marunt
1 morcov
1 radacina de telina
1 radacina pastarnac
2 cepe
50 gr ardei gras taiat marunt
100 ml suc de rosii
250 ml bors proaspat
sare
2 cuiburi de fidea
2 oua pentru zdrente
leustean verde
Mod de preparare Bors de stevie
Morcovul, telina, pastarnacul si ceapa le-am maruntit cu robotul de bucatarie, dar le puteti da pe razatoare sau toca cu cutitul, dupa preferinta sau indemanarea fiecaruia.
Am pus legumele la fiert intr-o oala si cand s-au fiert pe jumatate adaugam stevia. Se lasa sa fiarba si stevia cam 10-15 min, apoi se adauga sucul de rosii, sare si bors proaspat (incalzit) cat sa acreasca ciorba dupa preferinta fiecaruia si se mai lasa la fiert 10 min, apoi se bat ouale zdrente, se mai lasa 5 min , se opreste focul si se pune leustean verde.
Daca doriti sa pregatiti acest bors in zilele de post, renuntati la oua si ciorba e foarte buna!!
Noi va dorim pofta buna si multa verdeata in bucate!! Va asteptam pe site-ul nostru pentru alte retete delicioase.
Urmatiti filmul nostru si gatiti impreuna cu noi!