Abetina a trimis o reteta minunata de Bors de sfecla rosie.
Ingrediente Bors de sfecla rosie
1 kg.cartofi
2 sfecle rosii
0 ceapa
o radacina de pastarnac
o radacina de morcov
o legatura de patrunjel verde, sare dupa gust
500 ml.bors din tarate de grau
2-3 linguri paste de tomate
Mod de preparare Bors de sfecla rosie
Se curata cartofii si se taie cubulete,se spala bine si se pun intr-un castron cu apa rece sa nu se inegreasca pana pregatim toate legumele necesare. Curatam morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel si le taiem cubulete, curatam ceapa si o tocam solzisori foarte subtiri, curatam sfecla rosie, o spalam si o taiem felii foarte subtiri si punem la fiert toate legumele cu apa si putina sare la foc mare, cand sunt fierte bine adaugam pasta de tomate, borsul acru, insa gustam sa nu devina chiar foarte acra ciorba si sare daca mai trebuie, lasam sa traga un clocot si oprim focul. Se serveste cu ardei iuti si este o reteta foarte usor de pregatit, foarte delicioasa si foarte ieftina. Pentru cei care nu tin post aceasta bunatate poate fi servita cu smantana. Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video