O mancare savuroasa, numai buna pentru o cina in familie: Bors de porc cu taietei de casa.
Ingrediente Bors de porc cu taietei de casa
carne de porc 500g,
cartofi-5buc,
ceapa-2 buc,
zarzavat;
ardei verde-1/2,
morcov-3buc,
telina-1/2,
patrunjel-o legatura,
bors-500ml,
bulion-100g,
taietei de casa-100g
Mod de preparare Bors de porc cu taietei de casa
Carnea se spala si se lasa la fiert 4ore,cand este 90% fiarta se adaga radacinoasele taiate rondele si se continua fierberea inca 30min.Separat intr-o tigaie se caleste ceapa,se adauga zarzavatul,ardeiul,jumatate din cantitatea de patrunjel si bulion si se lasa la foc mic cca.20min.Cand carnea este fiarta se adauga cartofii ,taieteii si sosul de bulion .Dupa ce s-au fiert cartofii se pune borsul,restul de patrunjel si se lasa pe foc inca 15min.Se serveste cu ardei iute si smantana.
Incearca si aceasta reteta video
foto: Pixabay.com