Cascaval pane cu ciuperci

30 mai 2017,

Iata o reteta de cascaval pane cu ciuperci. Se pregateste foarte usor si este extrem de satioasa.

 

Ingrediente:
100-150 g cascaval,
unt sau untdelemn,
lapte,
faina
ciuperci feliate

 

Mod de preparare:
Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite. Feliile se trec prin lapte sau apa si apoi prin faina, ou (bine batut cu furculita pana cand se face putina spuma) si la urma prin pesmet. Se pregatesc toate feliile. In mijloc se pun ciupercile dupa care se indoie felia de cascaval si se preseaza cu furculita pe capete.

O tigaie goala se infierbinta, 3-4 minute, la foc mic. Se pune untdelemn cat sa o acopere in strat subtire si imediat se asaza feliile de cascaval care se prajesc pe ambele parti, pana ce se rumenesc si cascavalul se inmoaie.

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita