Iata o reteta deosebita, foarte usor de preparat: Cartofi umpluti cu branza si piept de curcan la cuptor.
2kg cartofi
1/2 sau un sfert de piept de curcan, depinde de cat este curcanul de mare
3 oua
1/2 kg branza telemea
cascaval
Cartofii se fierb in coaja, nu foarte mult ca sa nu se sfarame ,se curata si se scobesc de miez cu o furculita/lingurita.
Miezul scos, de la cartofi se pune intr-un bol si se amesteca cu branza rasa pe razatoarea mica, ouale, si pieptul de curcan taiat fasiuti mici , subtiri si prajite putin inainte dar si putin condimentate cu sare, piper si boia de ardei dulce.
Cartofii se umplu cu atentie cu o lingurita , cu aceasta umplutura. Se aseaza in tava unsa cu putin ulei , se condimenteaza putin si se rade cascaval peste ei.
Pofta buna!
Cuvinte cheie: Cartofi umpluti cu branza si piept de curcan la cuptor