Iata o reteta deosebita, foarte usor de preparat: Cartofi umpluti cu branza si piept de curcan la cuptor.
Ingrediente Cartofi umpluti cu branza si piept de curcan la cuptor
2kg cartofi
1/2 sau un sfert de piept de curcan, depinde de cat este curcanul de mare
3 oua
1/2 kg branza telemea
cascaval
Mod de preparare Cartofi umpluti cu branza si piept de curcan la cuptor
Cartofii se fierb in coaja, nu foarte mult ca sa nu se sfarame ,se curata si se scobesc de miez cu o furculita/lingurita.
Miezul scos, de la cartofi se pune intr-un bol si se amesteca cu branza rasa pe razatoarea mica, ouale, si pieptul de curcan taiat fasiuti mici , subtiri si prajite putin inainte dar si putin condimentate cu sare, piper si boia de ardei dulce.
Cartofii se umplu cu atentie cu o lingurita , cu aceasta umplutura. Se aseaza in tava unsa cu putin ulei , se condimenteaza putin si se rade cascaval peste ei.
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video