Va prezentam o reteta delicioasa, dar foarte usor de preparat: Cartofi umpluti cu branza si piept de curcan. Pofta buna!
Ingrediente Cartofi umpluti cu branza si piept de curcan
10-12 cartofi rotunzi de marime medie
branza telemea
2 oua
1/2 piept de curcan, merge si pui sau putina carne de porc
unt
cascaval sau parmezan ras
Mod de preparare Cartofi umpluti cu branza si piept de curcan
Cartofii se fierb intregi in coaja. Carnea se taie fasiute subtiri si mici si se prajesc pana se rumenesc putin (se rumenesc repede, ca sunt taiate subtiri). Cand sunt gata fierti cartofii, se curata si se scobesc de miez cu o lingurita, apoi miezul se amesteca cu branza rasa pe razatoarea mica, cu ouale si carnea prajita. Se umplu cartofii cu aceasta pasta/umplutura, se pune pe fiecare cate un cubulet de unt, se acopera cu cascaval si se dau la cuptor pana se leaga toti si capata o culoare frumoasa.
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de Patricia York de la Pixabay