Cartofi copti, cu branza, pe un pat de salata verde

04 ianuarie 2019,
cartofi copti - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - potatoes-1633958_1920

Iata o reteta foarte usor de preparat: Cartofi copti, cu branza, pe un pat de salata verde.

 

Ingrediente Cartofi copti, cu branza, pe un pat de salata verde

1 kg de cartofi

o bucatica de unt cat o nuca

sare

piper

telemea de oaie

2 salate verzi

ceapa verde

ceapa rosie

un pumn de masline (optional)

 

Mod de preparare Cartofi copti, cu branza, pe un pat de salata verde

Se spala cartofii, se lasa in coaja si se baga la cuptor, la foc potrivit, sa se coaca timp de aproape o ora. Apoi, se curata, se rup in bucatele, se amesteca cu untul, branza faramitata si cu maslinele taiate in felii. Intr-un bol se rupe salata verde in bucati, dupa ce a fost spalata bine sub jet de apa, se adauga sare, zeama de lamaie si ulei. Peste acest pat de salata verde se asaza cocolosul de cartofi si se orneaza cu ceapa verde si ceapa rosie tocate marunt. Pofta mare!

Cuvinte cheie: , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita