Bulz ardelenesc cu branza de burduf

10 mai 2020,
bulz ardelenesc - sfatulparintilor.ro - piqsels.com-id-opyex

Daca va e dor de un preparat traditional romanesc, incercati Bulz ardelenesc cu branza de burduf.

IngredienteBulz ardelenesc cu branza de burduf

300 g malai, 1 l apa, sare dupa gust, 500 g branza de burduf, 50 g unt.


Mod de preparare Bulz ardelenesc cu branza de burduf

Se prepara mamaliga din apa, malai turnat in ploaie si sare. Se lasa sa se raceasca si se intind 5 – 6  bucati de mamaliga pe o suprafata unsa cu putin unt sa nu se lipeasca mamaliga. Se dispune untul topit in prealabil. Se repartizeaza in bucati egale branza si se fac bulgari de mamaliga. Atentie sa nu se vada branza. Se incinge cuptorul la foc rapid si se dispun bulgarii de mamaliga pe o tava cu folie de aluminiu. Se dau la cuptor pana cand se rumenesc pe toate partile. Se servesc fierbinti, cu iaurt deasupra

foto

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita
minimax