Iata o noua reteta trimisa de Anisoara67: Bors de cocos cu taitei de casa.
Ingrediente Bors de cocos cu taitei de casa
Carne de cocos (maruntaie, aripi, spate cu gat), 2 morcovi, o bucatica telina o radacina patrunjel, o ceapa, 2 ardei, 200 ml suc de rosii, 1 l bors de tarate, patrunjel si leustean verde, are, 1 ou
pentru taitei: un ou, 200 g faina, un praf de sare
Mod de preparare Bors de cocos cu taitei de casa
Se pune carnea la fiert in 2-3 l de apa cu un praf de sare. Dupa primul clocot se spumeaza si apoi se adauga ceapa taiata marunt, morcovul, radacina de patrunjel si telina taiate cubulete, ardeiul feliat. Cand carnea este aproape fiarta se adauga si sucul de rosii. Se lasa sa fiarba cca 20 de minute apoi se adauga borsul si se potriveste de sare dupa gust.
Taiteii se prepara din faina si oul batut cu un praf de sare. Se framanta bine cu mana apoi se intinde o foaie subtire din aluat cu ajutorul sucitorului si apoi se taie fasii subtiri. Adaugam taiteii cand ciorba este aproape gata si mai lasam sa fiarba cca.5 minute. Se opreste focul si se drege ciorba cu un ou batut, se presara si verdeata tocata marunt.
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video