Iata o reteta apetisanta: Aripioare in vin rosu si sos de rosii, de la Abetina.
Ingrediente Aripioare in vin rosu si sos de rosii
-15,kg.aripioare de pui,
-100 ml.vin rosu casat,
-2 cutii rosii
-ierburi aromate (cimbru,tarhon,rozmarin,oregano ,coriandru),
-sare dupa gust,
-50 ml.ulei,
-4 cepe.
Mod de preparare Aripioare in vin rosu si sos de rosii
-Se spala aripioarele si se pun intr-un vas, peste ele adaugam vinul, rosiile, sarea,c eapa tocata marunt si ierburile aromate, le amestecam usor si le punem intr-o tava in care am pus putin ulei si dam tava la cuptor la foc iute, cand sunt rumenite usor se opreste focul. Aripioarele se fac foarte repede si deci ne putem bucura de o masa delicioasa rapid.
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video