Aperitiv de senzatie: Rulou de somon cu creveti

19 septembrie 2014,

Printre atatea preparate de baza de carne de porc, este binevenit un aperitiv din somon, cu creveti si icre. Musafirii si familia noastra vor fi incantati iar noi ne vom simti mandre ca le oferim o bunatate cu care putem face senzatie. Multumim lui krissu pentru reteta!

 

 

Ingrediente

8 fileuri de somon afumat,

1/2 manunchi de marar verde,

80 g. creveti fierti si decorticati,

100 g. tarama (optional-preparat oriental,de culoare roz,gata preparat),1 lamaie,

50 g. icre de somon,

4 linguri sos Tabasco,

4 linguri de smantana

sare, piper,

150g. salata verde

 

 

Mod de preparare

Se spala si se toaca marunt mararul.

Se stoarce sucul de la 1 lamaie.

Intr-un bol se amesteca crevetii, tarama,smantana, mararul tocat si lamaia.

Se sareaza si se pipereaza, apoi se adauga 4 linguri de sos Tabasco.

Se repartizeaza compozitia pe cele 8 fileuri de somon afumat si se ruleaza.

Se pun fileurile de somon in folie de aluminiu si se tin la rece, in frigider, pana la servire.
Pe un platou se aseaza fileurile de somon afumat pe un pat de salata verde si se decoreaza cu icre de somon. 

 

Pofta buna!

Cuvinte cheie: , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita