Retete de Sarbatori: Portocala umpluta

21 decembrie 2021,
Portocala umpluta

Cei dragi merita sa fie rasfatati cu un desert special de Sarbatori: portocala umpluta.

 

Ingrediente Portocala umpluta

2,3 portocale

 1 borcan mic ananas

 frisca 100 ml

 2 linguri zahar

 50 gr ciocolata neagra

 50 grame nuca de cocos

 

 

Mod de preparare Portocala umpluta

Portocalele se taie in jumatate. Cu atentie se elimina miezul.

Crema:

Miezul scos de la portocale impreuna cu ananasul se introduc la blender si se maruntesc. Se amesteca cu zaharul,cu frisca batuta. Pentru ornat folosim ciocolata neagra 50 de grame data pe razatoare si nuca de cocos 50 de grame.

Umplem jumatatile de portocale cu crema preparata. Le decoram cu ciocolata si nuca de cocos ,apoi le introducem in frigider, cateva ore.

Servim desertul intr-un aranjament festiv deosebit.

 

Pofta buna!

Incearca si aceasta reteta video

foto

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita