Mod de preparare
Mixam ouale cu zaharul pana devin cremoase si isi tripleza volumul.
Adaugam uleiul si vanilia si incorporam.
Intr-un vas separat, cernem ingredientele uscate: faina, praful de copt, bicarbonatul . Adaugam si sarea si scortisoara si le amestecam cu o lingura. Adaugam ingredientele uscate peste ouale batute si mixam pana la incorporare.
La final adaugam morcovul ras pe razatoarea mica, nucile prajite si stafidele. Amestecam cu o spatula apoi rasturnam aluatul in cele 2 forme de tort in care am pus hartie de copt si le-am tapetat cu unt si faina pe margini. Preincalzim cuptorul la 175°C (350°F) si coacem blaturile cca 30 min, pana trec testul scobitorii.
Crema de branza :
In primul rand untul trebuie sa fie la temperatura camerei, sa fie cat mai moale si branza sa fie la fel!
Mixam branza pana devine cremoasa si nu se mai vad bucati prin ea. Apoi adugam untul si mixam pana define pufoasa.
Adaugam vanilia si praful de sare apoi smantana si zaharul si mixam pana la incorporare.
Daca facem frostingul al doilea, le fel, untul si branza sa fie la temperatura camerei!
Le mixam foarte bine cca 4 minute apoi adaugam vanilia si sarea.
Se aduga apoi zaharul, cate o cana, si mixam foarte bine pana devine pufoasa. Aceasta crema este mai dulce si mai pufoasa!
Secretul este sa fie branza bine mixata inainte de a adauga untul, iar untul sa fie cat mai moale, altfel o sa aveti bucati de unt in crema!
Punem crema de branza intre straturi si ornam pe margini cu restul de crema.
Citeste continuarea: 1 2