Ultimele

Tort de iaurt cu piersici

 

Mod preparare

In primul rand amestecam iaurtul cu zaharul, cca 10 minute. Mixam frisca 5 minute apoi adaugam cele 3 pliculete de intaritor. Rasturnam frisca peste iaurt si amestecam usor cu o paleta de jos in sus pana la omogenizarea compozitiei.
Zeama de la compot o incalzim usor la bain-marie,apoi pe rand adaugam cele 4 plicuri de gelatina ,amestecand energic . ATENTIE nu lasati continutul sa ajunga la fierbere.
Luam de pe foc craticioara si o lasam deoparte pana ce continutul se raceste un pic. (Verificati temperatura punand o picatura pe dosul maini,daca va frige atunci mai trebuie sa stea cca un minut la racit)
Punem gelatina in fir subtire, in compozitia de mai sus amestecand energic,adaugam coaja rasa de la lamaie si fructele taiate cuburi (pentru ca sunt din compot eu le tai cuburi marisoare).
Rasturnam repede compozitia in tava de yena ,o ornam cu ce dorim si o dam la frigider pentru cateva ore inaintea servirii.

Va asigur ca aceasta reteta va place in mod sigur tuturor, si in fond daca vi se anunta musafiri in cateva ore ,cu siguranta acest tort va va scapa de griji in doar 20 minute,pentru ca doar atat va va lua pregatirea lui ,plus inca 2 maxim 3 ore de stat la frigider.
Va doresc succes in pregatirea lui si pofta buna!

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: august 24, 2017