Ultimele

Tort cu zmeura

Retetele tale » Tort cu zmeura » Pagina 2

Mod de preparare
Blat
Maruntim biscuiti cu ajutorul robotului.
Tot cu ajutorul robotului radem si ciocolata.
Adaugam untul topit si restul ingredientelor si mixam pana ce obtinem o pasta omogena. O intindem uniform intr-o forma detasabila (26 cm) si o dam la rece pentru pana ce se intareste.
Crema
Intre timp preparam crema astfel: branza se introduce in robot si se mixeaza pana ce obtinem o crema fina. Adaugam smantana, mierea, zaharul, coaja si zeama de la lamaie si mixam pana se incorporeaza bine. Se adauga gelatina care am hidratat-o in 100 ml apa apoi am dizolvat-o pe foc fara a ajunge la punctul de fierbere. Inainte de a o adauga in compozitie o lasam sa se racoreasca. Adaugam si zmeura, amestecam usor si turnam crema peste blatul intarit. Se lasa la rece pentru 2 ore dupa care ornam astfel: Se asaza un strat uniform de fructe deasupra peste care turnam tort gelee preparat dupa instructiunile de pe plic.
Se da la rece ½ ora dupa care se portioneaza dupa preferinta.

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: mai 18, 2017