Iata o noua reteta trimisa de Gaby_gabitza: Tort cu branza si visine.
INGREDIENTE Tort cu branza si visine
blat
13 piscoturi
15 biscuiti
crema
1 kg branza
5 linguri lapte
300 g zahar pudra
1 esenta lamaie
1 lingura nuca de cocos
2 plicuri zahar vanilat
visine
1 plic gelatina
decor
ciocolata
1 lingura unt
sirop
compot visine
MOD DE PREPARARE Tort cu branza si visine
Stoarcem branza de zer daca are si o dam la frigider 30 min. Dupa, o mixam bine cu laptele si zaharul pudra. Adaugam visinele spalate si fara samburi, esenta, nuca de cocos si plicurile de zahar vanilat. La sfarsit adaugam plicul de gelatina dizolvata in 100 ml apa si preparat conform instructiunilor de pe plic
Pregatim o tava cu inel detasabil si asezam piscoturile trecute prin compot de visine.Rasturnam crema peste piscoturi si asezam biscuiti deasupra peste toata crema.
Topim o ciocolata neagra impreuna cu untul pe baie de aburi si rasturnam pe toata suprafata biscuitilor. La sfarsit decoram cu cateva visine si dam la frigider cca 2-3 ore inainte sa-l servim
Incearca si aceasta reteta video
foto: Depositphotos.com