Ultimele

Tort cheesecake necopt cu fructe si piscoturi de sampanie

Mod de preparare

Bati smantana, care a fost tinuta cel putin jumatate de ora la rece, adaugi zaharul pudra, pe cel vanilat si cele doua creme de branza. Le bati putin si le introduci la frigider.

In forma detasabila de tort aranjezi piscoturile (pe care le-ai taiat la inaltimea formei) in pozitie verticala, iar piscoturile ramase (resturile de la cele taiate) le farimitezi cu mana si faci ca un blat pe fundul tavii.

Intr-un castronel pui zeama de la cele 3 compoturi de fructe diferite, treci usor fiecare piscot prin aceasta zeama si il asezi la loc in tava, in picioare. Dupa ce ai terminat cu piscoturile, stropesti si blatul cu putina zeama de compot.

Scoti crema din frigider si o pui peste blat, in forma, niveland-o cu o spatula. Peste ea asezi fructele din compot in ce design doresti si reintroduci tava in frigider.

Dintr-un pachetel de gelatina, respectand instructiunile de pe plic, realizezi o cantitate de gelatina pe care o lasi putin la racit si, cu lingura, din centru spre margine, o imprastii peste fructe.

Minunatul tort cheesecake necopt cu fructe si piscoturi de sampanie este gata si il lasi la frigider pentru 2-3 ore.

Mai multe retete delicioase gasiti LaTiuta.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: aprilie 13, 2015